Vi är en grupp som ligger under Oskarshamnsbygdens Fågelklubb, och arbetar med att rehabilitera skadad fåglar och vilt. Vår huvudorganisation är KFV Sverige. (Katastrofhjälp Fåglar och Vilt), och det är deras etiska regler som vi följer. De fåglar/djur som vi har möjlighet att ta hand om är samtliga fågelarter, Ekorre, Hare och Igelkott. På denna blogg så kommer ni att kunna följa vår verksamhet, och vi kommer även att ge lite tips om vad man ska göra om man hittar en skadad fågel eller djur.

söndag 7 april 2013

Länk till tidningsartikel om den frisläppta kattugglan.

Klicka på bilden och ni länkas vidare till den tidningsartikel som skrevs om kattugglan som vi släppte tidigare i vintras.


tisdag 2 april 2013

Frihet!!!

Idag så släpptes duvan som vi haft ett tag nu och den var väldigt fundersam på vad som hände. När jag satt ner den på ett litet tak så satt den bara och tittade sig omkring, men när den fick se andra duvor så blev den väldigt intresserad och efter en stund så flög den en liten runda innan den landade på ett hustak i närheten.
Tyvärr så gick det inte så bra för den lilla harungen då den bara blev svagare och svagare för att till sist inte orka mer.

 En mycket långhalsad och fundersam duva.